Állítólag ez is megtörtént! Osama bin Laden halott. Ha hihetünk az amerikai elnöknek. 

Nem értem ugyan, hogy miért kellett 10 év ehhez. A mai hírekből tisztán kiderült, hogy nem bújkált barlangokban, nem végeztek rajta plasztikai műtétet, nem volt elzárva a külvilágtól. Kicsit emlékeztet Tribuszer Zoltánné 1999-es elfogására, aki két éven keresztül a büntetésvégrehajtás dolgozóinak fenntartott szolgálati társasházban élt, albérletben.

Szóval Osama: állítólag megölték, hamis fényképet kreáltak a testéről, a tengerbe vetették, vagy 24 órán belül eltemetik. Kicsit sok az állítólag ebben a történetben. Nem tudom elhinni, hogy az USA 10 éven keresztül képtelen volt megtalálni ezt az embert. Nem hiszem el, hogy nem tudta volna maximum egy hónap alatt a fülddel egyenlővé tenni és sóval behinteni az összes terrorista központot, búvóhelyet, kiképzőtábort. De akkor ugye jött volna a kérdés, ha nincsenek terroristák, akkor mi miatt kell fegyverkeznünk és háborúznunk. Azt is kétkedve fogadom, hogy egy ilyen tett után a hivatalos amerikai kormányzat nem hozott nyilvánosságra sem egy videót, sem egy fényképet, de még csak egy teljesen elfogadható egyértelmű nyilatkozatot sem. Találtak ugyan egy embert aki állítólag a Twitteren "élőben közvetítette" az eseményeket, de erre már láttunk példát máskor is, hogy szemtanúkról kiderül, nem is léteztek soha, vagy csak egy kitalált, avagy bemagolt szerepet játszanak. És ebben az amerikaiak nagyon jók. Erre épül az egész társadalmuk. Különböző történetek bizonyos szempontok szerinti bemutatása és a másik oldal elhallgatása. 

Tehát meghalt, de azt már most, az események megtörténte után közvetlenül bejelentette Obama, hogy a halála nem hoz változást, mivel egy ideje nem ő irányítja a terrorszervezetet. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy akkor miért nem elfogták és bíróság elé állították. Ma már vannak bénító lövedékek, amik szinte megegyeznek az éles lőszerrel, mivel találat esetén azonnal mozgásképtelenné teszi az áldozatot. Obama kijelentette, Osama nem jelentett már veszélyt az emberiségre. 

Mi lesz ezután? Az USA ugyanúgy folytatja a közel-keleti harcot a "terrorizmus" ellen (vagyis az olajért és a zsidó állam megsegítéséért), a terrorisák ugyanúgy folytatják a harcot az USA és szövetségeseik ellen. Nem kéne megérteniük végre, hogy az arabok semmi mást nem akarnak, csak élni a saját földjükön, élni a saját életüket, a saját nem demokratikusan választott vezetőik által felvázolt utat járva. Ezt csinálják több ezer éve és biztos vagyok benne, hogy ez így van rendjén. Az arab világ soha nem okozott gondot a történelem folyamán, egész addig, amíg a keresztes lovagok, a zsidók, a Szovjetunió és az USA be nem tette a lábát a földjükre. Akkor viszont az isten irgalmazzon mindenkinek. Észhez kéne térni végre és nem rákényszeríteni az amerikai típusú demokráciát mindenkire. Soha, sehol nem sikerült még nekik hosszú távon kialakítani azt a rendszert. Előbb-utóbb ennek mi is a vesztesei lehetünk, mint EU és NATO tagállamok. Egyszer megunja az iszlám világ, hogy mindenki terroristaként bánik velük és hogy több mint egymillió halottat hagyott hátra a demokratikus nyugati világ az elmúlt 10 évben , csak azért, hogy megbosszulják 4000 ember halálát és megtalálják Osama bin Ladent. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vajacska.blog.hu/api/trackback/id/tr612873303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása